ikdenkvooruit.nl Platform voor vrouwen die financieel vooruit willen.

Direct Starten

Wat goed dat je op deze pagina kijkt! Dat betekent dat je het heft in eigen handen neemt en nadenkt over je financiële toekomst. Er zijn veel zaken die je van tevoren al kunt regelen. Dat geeft rust. Wij helpen je op weg en geven je meer informatie over de mogelijkheden om inzicht in je financiële situatie te krijgen. En waar je rekening mee moet houden voor de toekomst. Doe er je voordeel mee! 

Gemakkelijk inzicht en overzicht krijgen

Hoe pak je dit aan? Begin met in te loggen op de omgeving van je pensioenuitvoerder of op mijnpensioenoverzicht.nl.
- Bouw je pensioen op bij a.s.r.? Log dan eenvoudig in op mijnpensioen.asr.nl met je DigiD.
- Werk je bij a.s.r.? Log dan in op mijnwerknemerspensioen.asr.nl.
Hier krijg je meer inzicht in je financiële toekomst. Let op! Kijk ook in de Pensioencheck of de Pensioenverkenner. Hier zie je gelijk of het handig is om nu misschien wat extra te sparen.

Beginnen alle pensioentermen je al te duizelen? Kijk dan naar de meest gebruikte termen in onze begrippenlijst.

Vergeet niet rekening te houden met de onderstaande zaken

Een persoonlijke verandering kan ook invloed hebben op je financiën. We begrijpen dat je op deze ingrijpende momenten wel iets anders aan je hoofd hebt. Daarom is het slim om je hierop voor te bereiden. 
 
Je denkt er liever niet aan maar je kan bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raken. En als je partner overlijdt kan dit voor een groot gat in je pensioen zorgen. Lees hier het verhaal van Ingeborg die haar echtgenoot verloor. Utrechtse buurvrouwen geven een openhartig interview over de gevolgen die scheiden op je financiën kan hebben, lees het interview hier.

Nu beginnen voor later

Ga eens langs bij een financieel adviseur. Wij geloven in de kracht van onafhankelijke adviseurs. Want een adviseur die jou persoonlijk spreekt, die jou vragen stelt en ziet hoe jij reageert, kan veel beter inschatten waar jij behoefte aan hebt dan wij op afstand. Dan weet je tenminste zeker dat een product ook echt bij jou past, en weten wij precies wat we moeten doen om jou het beste te kunnen helpen. Daarom kiezen wij voor de onafhankelijke adviseur. Zoek een adviseur.